Beste heer/mevrouw,

Als de blaadjes vallen is het tijd voor bezinning en overpeinzingen. En een dekentje op de bank! Maar niet voordat je de onderstaande voorstellingen hebt gezien. We tippen graag de bijzondere voorstelling ‘Memento Mori’ met Jeroen Spitzenberger. Een avond waarin hoofd en hart worden beroerd met de funky klanken van het New Rotterdam Jazz Orchestra en de prachtige teksten van Jeroen Spitzenberger.

Graag tot ziens in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof!

woensdag 2 november 2022 | 20:00 uur

Jeroen Spitzenberger & NRJO

Memento Mori is een ontmoeting tussen Rotterdammer Jeroen Spitzenberger en het New Rotterdam Jazz Orchestra. De acteur blaast tussen het geweld van koper en slagwerk zijn zelfgeschreven teksten stormachtig leven in.
 
woensdag 9 november 2022 | 20:00 uur

Introdans - Aqua

Elk theaterseizoen speelt Introdans meerdere voorstellingen in de Agnietenhof. Een ervan is het nieuwe bruisende programma Aqua. Water symboliseert alles wat stroomt, onze gevoelens, verbeelding en emoties. Golvend, kabbelend, stil. Onstuimig of juist bezinnend.
 
vrijdag 11 november 2022 | 20:00 uur

Momix - Alice

Momix-choreograaf Moses Pendleton laat zich inspireren door de bizarre avonturen van Alice in Wonderland. De dansende illusionisten tonen een kleurrijk universum, in de typerende acrobatische Momix-danstaal, vol energie, illusionistische trucs, prachtige visuele effecten en muziek.
 
zaterdag 12 november 2022 | 20:00 uur

Heitzer, Bartels en Franssen- Blind Date

Blind Date is een nieuwe Nederlandse musicalcomedy, waarin vrolijk de draak wordt gestoken met de ongemakken van blind dates. "Bartels, Heitzer en Franssen acteren en zingen grandioos in strakke regie." (Trouw****)
 
vrijdag 25 november 2022 | 20:00 uur

Benja Bruijning - Een leven

Met zijn charisma, gevoel voor humor en ogenschijnlijke lichtvoetigheid neemt Benja Bruijning je mee in deze spannende toneelmonoloog, over het samenvallen van twee grote gebeurtenissen: het verlies van zijn vader en zelf vader worden.
 
ParkerenJe kunt parkeren in de naastgelegen parkeergarage Westluidense Poort, Rechtbankstraat 1, bij cultuurgebouw Zinder. Deze parkeergarage werkt volgens het systeem van kenteken-parkeren. Camera's registreren je kenteken bij het in- en uitrijden.
TheaterrestaurantIn ons theaterrestaurant kun je je avond ontspannen en smakelijk starten. Geniet van de gerechten van onze chef-kok. De menukaart wisselt regelmatig en is geïnspireerd op wat het seizoen op dat moment te bieden heeft. Aan de basis staan pure ingrediënten, duurzaam en dagvers.
WWW.AGNIETENHOF.NL

Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
St. Agnietenstraat 2, Tiel
T 0344 673 500