Beste bezoeker,

 

U heeft kaarten voor de voorstelling van Veldhuis & Kemper. Deze voorstelling, oorspronkelijk gepland op vrijdag 20 maart, werd vanwege de allereerste coronamaatregelen verplaatst naar dinsdag 9 juni en daarna nogmaals verplaatst naar donderdag 27 augustus. 

U voelt het vast al aankomen…. Ook op deze datum gaat de voorstelling niet door. De gehele tour van deze nieuwe voorstelling wordt een heel seizoen doorgeschoven en de nieuwe datum wordt vrijdag 10 september 2021.

Wellicht is deze datum voor u nog veel te ver weg of komt deze datum u niet uit. Waar u eerder uit vier opties kon kiezen (ticket bewaren, voucher, doneren, restitutie), hebben we het teruggebracht naar 2 opties:

1. Ticket bewaren
U bewaart uw ticket voor de voorstelling op 10 september 2021.

2. Restitutie
Gaat uw voorkeur uit naar restitutie van het aanschafbedrag van de tickets? Dan zorgen wij dat het bedrag voor september 2020 op uw rekening staat.

 

Mail in beide gevallen uw voorkeur of eventuele vragen naar administratie@posttheater.nl
Indien wij vóór 1 augustus 2020 geen reactie van u hebben ontvangen, restitueren wij automatisch het aanschafbedrag.


De titel van de voorstelling heet (vooralsnog) ‘Hou dat vast’. We hopen van harte dat u uw ticket bewaart en dat we tegen die tijd weer in een bomvolle zaal samen mogen genieten. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, bedankt voor uw geduld en begrip. We hopen u in het nieuwe seizoen weer terug te zien.

In het programma Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo's ziet u een mooi interview met Veldhuis & Kemper. Kijk het terug via NPO Start.

vr
10-09-2021
VERPLAATST - Veldhuis & Kemper
Hou dat vast


tickets
Aanvang: 20:30 uur
Het Posttheater Rosendaalsestraat 27, 6824 CA ARNHEM info@posttheater.nl 026-4463554
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Afmelden kan hier!