Beste bezoeker,

 

U heeft kaarten voor de voorstelling van André Manuel. Deze voorstelling, oorspronkelijk gepland op vrijdag 13 maart, was vanwege de allereerste coronamaatregelen afgelast. Wij hebben de afgelopen periode ons uiterste best gedaan om voorstellingen te verplaatsen naar een andere datum. Helaas speelt André Manuel de voorstelling ‘DREEJKLEZOEW’ niet in het nieuwe seizoen en komt er voor deze voorstelling geen vervangende datum.

Wel staat André Manuel in het volgende seizoen op ons programma met zijn nieuwe voorstelling ‘SNEU’. Het programma voor 2020-2021 hopen we zo spoedig mogelijk te kunnen presenteren. 

Hoe verloopt de afwikkeling? U kunt kiezen uit de volgende drie opties:

1. Voucher/digitaal tegoed:
Wij zetten de waarde van uw tickets inclusief transactiekosten om in een voucher. Dit werkt als een tegoed, u kunt hiermee bij Posttheater een andere voorstelling bezoeken. Deze voucher is twee jaar geldig. Zo heeft u nog iets moois in het vooruitzicht! Kijk voor meer informatie op
bewaarjeticket.nl

Kiest u voor een voucher? Wij sturen u deze nog niet direct toe i.v.m. de nodige aanpassingen in het ticketingsysteem. Wij streven ernaar u de voucher zo snel mogelijk toe te sturen.

2.Doneren:
U kunt er ook voor kiezen om het aanschafbedrag te doneren. Het bedrag wordt verdeeld tussen onze organisatie en de bespeler. Hiermee ondersteunt u de theatersector in deze moeilijke periode.

3.Restitutie
Gaat uw voorkeur uit naar restitutie van het aanschafbedrag van de tickets? Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk op uw rekening staat.


Mail uw voorkeur of eventuele vragen naar administratie@posttheater.nl 
 

Bedankt voor uw geduld en begrip. We hopen u in het volgende seizoen weer terug te zien, in welke vorm dan ook!

vr
13-03-2020
André Manuel
DREEJKLEZOEW


tickets
Aanvang: 20:30 uur
Het Posttheater Rosendaalsestraat 27, 6824 CA ARNHEM info@posttheater.nl 026-4463554
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Afmelden kan hier!