Beste bezoeker,

U heeft kaarten voor de voorstelling ‘Doet sneeuw pijn’. Deze voorstelling, oorspronkelijk gepland op vrijdag 3 april, was vanwege de allereerste coronamaatregelen afgelast. Wij hebben de afgelopen periode ons uiterste best gedaan om voorstellingen te verplaatsen naar een andere datum. Helaas komt er voor deze voorstelling geen vervangende datum.

Hoe verloopt de afwikkeling? U kunt kiezen uit de volgende drie opties:

1. Voucher/digitaal tegoed:
Wij zetten de waarde van uw tickets inclusief transactiekosten om in een voucher. Dit werkt als een tegoed, u kunt hiermee bij Posttheater een andere voorstelling bezoeken. Deze voucher is twee jaar geldig. Zo heeft u nog iets moois in het vooruitzicht!
Kijk voor meer informatie op bewaarjeticket.nl

Kiest u voor een voucher? Wij sturen u deze nog niet direct toe i.v.m. de nodige aanpassingen in het ticketingsysteem. Wij streven ernaar u de voucher zo snel mogelijk toe te sturen.

2.Doneren:
U kunt er ook voor kiezen om het aanschafbedrag te doneren. Het bedrag wordt verdeeld tussen onze organisatie en de bespeler. Hiermee ondersteunt u de theatersector in deze moeilijke periode.

3.Restitutie
Gaat uw voorkeur uit naar restitutie van het aanschafbedrag van de tickets? Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk op uw rekening staat.


Mail uw voorkeur of eventuele vragen naar
administratie@posttheater.nl

Bedankt voor uw geduld en begrip. We hopen u in het nieuwe seizoen weer terug te zien, in welke vorm dan ook!vr
03-04-2020
AFGELAST - Doet sneeuw pijn
naar het boek van Carolien Spaans


tickets
Aanvang: 20:30 uur
Het Posttheater Rosendaalsestraat 27, 6824 CA ARNHEM info@posttheater.nl 026-4463554
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Afmelden kan hier!