Beste bezoeker,

 

U heeft kaarten voor de voorstelling van Tim Fransen. Deze voorstelling, oorspronkelijk gepland op vrijdag 29 mei 2020, werd vanwege de coronamaatregelen afgelast.  

Helaas is het niet gelukt een nieuwe datum te vinden, de try-out van de voorstelling zal op korte termijn dan ook niet worden ingehaald in het Posttheater. Hij komt zeker terug in seizoen 2021-2022, maar een datum is nog niet gepland.

Wilt u zeker zijn van een kaartje voor de voorstelling van Tim? U kunt uw ticket voor zijn eerstvolgende voorstelling bewaren.  Is seizoen 2021-2022 voor u nog te ver weg? U kunt kiezen uit de volgende twee opties:

 

1. Ticket bewaren
U bewaart uw ticket voor de eerstvolgende voorstelling van Tim Fransen.
We stellen u op de hoogte van de nieuwe datum.

2. Restitutie
Gaat uw voorkeur uit naar restitutie van het aanschafbedrag van de tickets? Dan zorgen wij dat het bedrag voor september 2020 op uw rekening staat.

 

Mail in beide gevallen uw voorkeur of eventuele vragen naar administratie@posttheater.nl
Indien wij vóór 15 augustus 2020 geen reactie van u hebben ontvangen, restitueren wij automatisch het aanschafbedrag.

 

We hopen van harte dat u uw ticket bewaart en dat we tegen die tijd weer samen mogen genieten in een volle zaal. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, bedankt voor uw geduld en begrip. Voor nu wensen wij u een mooie zomer en we hopen u in het nieuwe seizoen weer terug te zien.

vr
29-05-2020
UITGESTELD - Tim Fransen
Nieuw programma


tickets
Aanvang: 20:30 uur
Het Posttheater Rosendaalsestraat 27, 6824 CA ARNHEM info@posttheater.nl 026-4463554
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Afmelden kan hier!