Beste bezoeker,

U heeft kaarten (of een V-ticket voor de livestream) voor de voorstelling van Stefano Keizers op zaterdag 19 december. In verband met de aangescherpte maatregelen tegen het coronavirus wordt de voorstelling, oorspronkelijk gepland op 10 april 2020, helaas nogmaals verplaatst naar een nieuwe datum. De show wordt ingehaald op donderdag 1 april 2021 om 21:30 uur.
De voorstelling duurt 90 minuten.

Wellicht is deze datum voor u nog te ver weg of komt deze datum u niet uit. U kunt kiezen uit de volgende drie opties:

1. Ticket bewaren
U bewaart uw tickets voor de voorstelling op 1 april 2021.
Let op: deze datum is onder voorbehoud, doorgang is afhankelijk van de dan geldende maatregelen. We houden u hiervan op de hoogte. U ontvangt geen nieuwe tickets, uw huidige tickets blijven hiervoor geldig. 

2. Voucher/digitaal tegoed:
Wij zetten de waarde van uw tickets inclusief transactiekosten om in een voucher. Dit werkt als een tegoed, u kunt hiermee bij Posttheater een andere voorstelling bezoeken. Deze voucher is twee jaar geldig en online te verzilveren. Zo heeft u nog iets moois in het vooruitzicht!

3. Restitutie
Gaat uw voorkeur uit naar restitutie van het aanschafbedrag van de tickets? Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk op uw rekening staat. Wij vragen hierbij om uw geduld, wij bundelen alle reacties en restitutie vindt plaats na 1 december.

 

LET OP: mail uw keuze naar administratie@posttheater.nl.
Indien wij voor 1 december 2020 geen reactie van u hebben ontvangen, restitueren wij automatisch het aanschafbedrag.

 

We hopen van harte dat u uw tickets bewaart en dat we tegen die tijd weer samen mogen genieten. Voor nu alvast bedankt voor uw geduld en begrip. 

do
01-04-2021
Stefano Keizers
Sorry Baby

Website
Tickets
Aanvang: 19:00 uur
Het Posttheater Rosendaalsestraat 27, 6824 CA ARNHEM info@posttheater.nl 026-4463554
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Afmelden kan hier!