Beste bezoeker,

 

U heeft kaarten voor de Finalistentournee van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Deze voorstelling, oorspronkelijk gepland op 16 mei 2020, werd vanwege de eerste coronamaatregelen afgelast en verplaatst naar 24 april 2021. Vanwege alle wijzigingen in het programma wordt de voorstelling nogmaals verplaatst.

De voorstelling staat nu gepland in de Grote Theaterzaal op vrijdag 26 maart 2021 om 20:30 uur.

Wellicht komt deze datum u niet uit. U kunt kiezen uit de onderstaande opties.
LET OP: mail uw keuze voor 10 december naar administratie@posttheater.nl
. Indien wij voor 10 december geen reactie van u hebben ontvangen, restitueren wij het aankoopbedrag.

1. Ticket bewaren
U bewaart uw tickets voor de voorstelling op 26 maart 2021.
Let op: deze datum is onder voorbehoud, doorgang is afhankelijk van de dan geldende maatregelen. We houden u hiervan op de hoogte. U ontvangt geen nieuwe tickets, uw huidige tickets blijven hiervoor geldig.

2. Voucher/digitaal tegoed:
Wij zetten de waarde van uw tickets inclusief transactiekosten om in een voucher. Dit werkt als een tegoed, u kunt hiermee bij Posttheater een andere voorstelling bezoeken. Deze voucher is twee jaar geldig en online te verzilveren. Zo heeft u nog iets moois in het vooruitzicht!

3. Restitutie
Gaat uw voorkeur uit naar restitutie van het aanschafbedrag van de tickets? Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk op uw rekening staat. Wij vragen hierbij om uw geduld, wij bundelen alle reacties en restitutie vindt plaats na 10 december.

 

We hopen van harte dat u uw tickets bewaart en dat we tegen die tijd weer samen mogen genieten. Voor nu alvast bedankt voor uw geduld en begrip. 

 

vr
26-03-2021
Groninger Studenten Cabaret Festival
Finalistentour


Tickets
Aanvang: 20:30 uur
Het Posttheater Rosendaalsestraat 27, 6824 CA ARNHEM info@posttheater.nl 026-4463554
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Afmelden kan hier!