Beste bezoeker,

 

U heeft kaarten voor de voorstelling van Peter Heerschop & Viggo Waas. Deze voorstelling, oorspronkelijk gepland op 21 oktober, werd vanwege de coronamaatregelen verplaatst naar 28 januari 2021. Vanwege de verlengde lockdown wordt de voorstelling helaas nogmaals verplaatst. Hopelijk is driemaal scheepsrecht...

De voorstelling staat nu gepland op zaterdag 11 september 2021. De voorstelling zetten we op dit moment één op één over naar het tijdstip van 19:00 uur. Als er in september meer mogelijk is, wordt het tijdstip eventueel weer aangepast naar 20:30 uur. Wij houden u hiervan op de hoogte. 

Wellicht komt deze datum u niet uit. U kunt kiezen uit de onderstaande opties.
LET OP: mail uw keuze voor 15 februari naar administratie@posttheater.nl
Indien wij voor deze datum geen reactie van u hebben ontvangen, annuleren wij uw kaarten en restitueren het aankoopbedrag.

1. Ticket bewaren
U bewaart uw tickets voor de voorstelling op 11 september 2021.
Let op: deze datum is onder voorbehoud, doorgang is afhankelijk van de dan geldende maatregelen. We houden u hiervan op de hoogte. U ontvangt geen nieuwe tickets, uw huidige tickets blijven hiervoor geldig.

2. 
Restitutie
Gaat uw voorkeur uit naar restitutie van het aanschafbedrag van de tickets? Dan zorgen wij dat het bedrag voor eind februari op uw rekening staat. 

Een overzicht van alle wijzigingen vindt u op de site onder Informatie: Programma & Wijzigingen.

Blijf gezond, blijf positief. Hopelijk zien we u snel weer in het theater.

do
28-01-2021
GEANNULEERD | Heerschop en Waas
Er gaat nog iets heel moois gebeuren


Tickets
Aanvang: 19:00 uur
Het Posttheater Rosendaalsestraat 27, 6824 CA ARNHEM info@posttheater.nl 026-4463554
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Afmelden kan hier!